Trolol
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek, wat is dat dan?

Het schijnt dat er een nieuwe dienst op de markt is, het heet arbeidsdeskundig onderzoek, de aanbieder is Adxpert. Het heeft er dus blijkbaar iets mee te maken dat er een deskundig van arbeid onderzoek doet, dit haal ik natuurlijk uit de naam, iedere bouwvakker kan mij dit ook nog wel vertellen. Maar even zonder dollen, arbeidsdeskundig onderzoek is wel een uiterst relevante dienst voor organisaties van een dusdanige omvang waar het HR-team eigenlijk geen zicht meer heeft over ieder individu en hierdoor chaos ontstaat in de organisatie en alle problemen ad hoc moeten worden opgelost. De HR-dames zijn vaak ook geen mensen die bereid zijn om tachtig uur per week op kantoor te zitten om het bedrijf draaiende te houden, het enige wat ze willen is een arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert, bij onze opdrachtgevers zaten ze huilend op hun knieën aan het bureau van de baas. O ja, na het arbeidsdeskundig onderzoek zitten ze weer gelukkig aan hun bureau.

De voordelen van een arbeidsdeskundig onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek is iets wat in veel gevallen een relevante dienst is, bijvoorbeeld als een medewerker is die net iets te vaak ziek is en waarvan je eigenlijk denkt dat hij gewoon in de drugshandel zit in plaats van werken bij uw bedrijf. Of zo’n medewerker die net te veel kapsones heeft en denkt dat hij de wereld aankan, maar eigenlijk de hele dag uit zijn neus zit te vreten, iemand die boven zijn niveau werkt, hoe ga je met dit soort mensen om? De deskundigen van Adxpert kunnen het u vertellen, het enige wat u moet doen is hen opbellen en vragen om arbeidsdeskundig onderzoek, de telefoniste verbindt u door met iemand die hier meer over weet en dan kunnen jullie samen de mogelijkheden bespreken.

Meer weten?

Wil u meer weten over wat een arbeidsdeskundig onderzoek nu precies inhoudt en wat de voordelen ervan zijn, bel dan op naar arbeidskundig expertisecentrum Adxpert, eigenlijk heb ik dit al gezegd, maar ik moet wel even tot het minimaal aantal woorden komen zodat ik weer verder kan, dus bij deze mijn woord.